Een badkamer op uw maat van Bativer

Droomt u al lang van een comfortabele badkamer waar u volledig tot rust kan komen? Bativer maakt een badkamer op uw maat van hoge kwaliteit. Samen met u creëren we een persoonlijke ruimte, zodat u ten volle kan genieten van uw ‘me-time’.

Al uw ideeën en wensen worden door ons in het ontwerp verwerkt met respect voor het vooropgestelde budget. Duurzame materialen, ervaren vakmanschap en een eigen plaatsingsdienst garanderen de hoogste kwaliteit van uw badkamer op maat.

Onze interieurarchitecte maakt graag een afspraak bij u thuis om uw badkamer op maat te bespreken, totaaloplossingen te overleggen en de ruimte op te meten.

Samen met u zoeken we naar het gewenste concept, de sfeer en aanpak voor het creëren van uw droombadkamer.

Uw badkamer renoveren

Bij de renovatie van een badkamer komt veel kijken. Het vraagt dan ook een grondige voorbereiding. Om die reden adviseren wij u graag over duurzame en praktische mogelijkheden.

Contacteer ons gerust voor een afspraak en maak van uw badkamer een gezellige, praktische plek. Een ruimte waar u optimaal kunt ontspannen en tot rust komen.

Bovendien is Bativer gespecialiseerd in interieurbouw. Zo kunnen wij ongetwijfeld ook een gepast antwoord vinden voor de inrichting van uw woning. U kunt bij ons terecht voor alle maatwerk en schrijnwerk, zoals de inrichting van de keuken, zolder, badkamer, dressing en vestiaire. Daarnaast maken wij graag werk van het geïntegreerde wandmeubel, de lambrisering en plankenvloer. Neem contact met ons op voor meer interieuradvies.

Ja, graag had ik meer info ontvangen over badkamers op maat.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kasten op maat

Keukens op maat