Blog2020-09-28T14:19:14+02:00

Nieuwe projecten

Het zit hem in de details

Bij een renovatie of verbouwing van uw woning of appartement wordt bij Bativer veel aandacht geschonken aan elk detail van het schrijnwerk. Vraag onze gratis brochure aan of maak vrijblijvend een afspraak.

Uw badkamer renoveren

Het renoveren of verbouwen van een huis gaat meestal gepaard met bijzondere aandacht aan de badkamer. Moderne technieken en inzichten scheppen hierbij onbeperkte mogelijkheden inzake comfort en gezelligheid.

Uw keuken op maat

De keuken als kloppend hart van uw woning. Onze interieurarchitect helpt u graag bij het zoeken naar een stijlvolle, comfortabele en authentieke oplossing.

Wat kost een renovatie?

De kosten van een woningrenovatie hangen af van de specifieke werken die worden uitgevoerd. De gemiddelde opbouw van de totaalprijs bestaat uit 3 segmenten: de arbeidskosten: circa 55%, de materialen: circa 40% en de algemene kosten: circa 5%.

Nieuwbouw

Naast renovatie en interieurbouw kan onze firma terugkijken op een expertise van meer dan 40 jaar in de nieuwbouw. Als u overweegt om een nieuwe woning te bouwen, kom dan eens praten over uw bouwplannen. Wellicht een goed idee!

De kinderkamer inrichten

Eerst de babykamer, dan de kleuterkamer en daarna de tienerkamer. Laat de kamer meegroeien met uw kind. Hoe? Daar geven wij u een antwoord op. Laat u inspireren door de interieurarchitect van Bativer.

Duurzaam verbouwen

Duurzaam verbouwen of renoveren is meer en meer de doelstelling. Het is niet alleen een prima investering en een ecologische meerwaarde voor ons milieu, het geeft u vooral een flinke besparing op uw energiefactuur. Informeer u over de mogelijkheden. Kom eens langs!

Verbouwing te Bornem

Hebt u plannen om uw woning uit te breiden of te verbouwen? U denkt daarbij aan een nieuw interieur van uw badkamer, aan een ruimere keuken of aan de inrichting van de zolder? De verbouwing van uw huis is bij Bativer in ervaren handen. Wij overleggen het ontwerp met u, maken een heldere planning en zorgen voor de nodige vergunningen. Ook bij de uitvoering van de werken is voortdurend overleg een garantie voor een kwaliteitsvol resultaat.

Herinrichting woning te Wolvertem

Een unieke leef- en werkomgeving ontwerpen is de taak van de interieurarchitect. Totaalrenovaties en verbouwingen van woningen, kantoren en appartementen vragen een grondige voorbereiding en overleg. Dat is de enige garantie om tot het gewenste resultaat te komen. Informeer u vrijblijvend bij Bativer.

Totaalrenovatie in Klein-Brabant

De voordelen van te renoveren of te verbouwen met een bouwbedrijf uit de streek hoeven geen betoog. Bativer is gevestigd in Puurs-Sint-Amands en heeft de ervaring van de nieuwbouw en de renovatie van woningen reeds 50 jaar in het bloed. Onze firma werkt volgens strakke en beproefde methode, gebaseerd op 7 pijlers: Eerste afspraak / Evaluatie / Tweede afspraak / Oriëntatie en concept / Dossier / Planning en opvolging / Uitvoering. Vraag onze gratis brochure aan of maak een vrijblijvende afspraak.

Totaalrenovatie te Bornem

Bativer is gespecialiseerd in het verbouwen, renoveren en inrichten van woningen. Wij willen vooral een totaaloplossing aanbieden waardoor heel wat problemen en misverstanden kunnen worden vermeden. Onze aanpak is gericht op het zoeken naar het evenwicht tussen uw wensen en uw budget. Voor elke nieuwe opdracht wordt een compleet dossier opgesteld met plannen, beschrijving en prijsberekening. Met zorg en in overleg wordt het werk uitgevoerd en dit met respect voor de vooropgestelde afspraken.

Leefruimte in Dendermonde

Een leefomgeving ontwerpen die bij u past, daar begint het mee bij onze interieurarchitect. Helder, persoonlijk en professioneel. En vervolgens zorgen dat het werk voorbereid en uitgevoerd wordt met respect voor de vooropgestelde planning, budget en afspraken.

Renovatieproject in Belsele

De maatstaven voor het realiseren van een kwalitatief renovatieproject zijn ... een betrouwbaar gespreksklimaat en zin voor een authentieke en functionele architectuur maar ook een zorgvuldig geselecteerd materialenpakket en een vakkundige uitvoering.

Maatwerk te Willebroek

Door onze jarenlange ervaring zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf op het vlak van interieurinrichting. Alle maatwerk wordt in overleg met de klant ontworpen en in ons atelier gerealiseerd.

Renovatie gelijkvloers te Hamme

Bativer biedt een totaalrenovatie aan waardoor heel wat problemen kunnen worden vermeden, zeker op het vlak van planning en budgetcontrole. Wij hebben steeds de intentie om van ieder project een mooie referentie te maken.

Badkamerrenovatie te Puurs

Maak van uw badkamer een gezellige, comfortabele en praktische plek. Een plek waar u ontspant en tot rust komt. Wij adviseren u graag over onze duurzame en doordachte mogelijkheden.

Inrichten van een nieuwe keuken in Breendonk

De keuken wordt steeds nadrukkelijk het kloppend hart van het huis. U kookt en eet er, u studeert en werkt er maar u kent er vooral veel gezellige momenten met vrienden en familie. De keuken evolueert meer en meer naar de echte woonkeuken.

Renovatie woonkamer te Lokeren

Bativer bouwt uw woonkamer op maat, met een eigen stijl en vormgeving. Een vormgeving waarin u zich herkent, van klassiek over eigentijds tot modern. Telkens smaakvol, aangenaam, functioneel en mooi. Wij geven u graag vrijblijvend advies.

Inrichting zolder te Grembergen

Elke ruimte heeft zijn waarde. Ook uw zolder kan een metamorfose ondergaan. Meer en meer eigenaars laten hun zolder verbouwen tot een volwaardige verdieping. Wat een meerwaarde voor uw woning.

Kom eens met ons praten…

Ga naar de bovenkant