Blog2020-09-28T14:19:14+02:00

Nieuwe projecten

Maatwerk te Willebroek

Door onze jarenlange ervaring zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf op het vlak van interieurinrichting. Alle maatwerk wordt in overleg met de klant ontworpen en in ons atelier gerealiseerd.

Renovatie gelijkvloers te Hamme

Bativer biedt een totaalrenovatie aan waardoor heel wat problemen kunnen worden vermeden, zeker op het vlak van planning en budgetcontrole. Wij hebben steeds de intentie om van ieder project een mooie referentie te maken.

Badkamerrenovatie te Puurs

Maak van uw badkamer een gezellige, comfortabele en praktische plek. Een plek waar u ontspant en tot rust komt. Wij adviseren u graag over onze duurzame en doordachte mogelijkheden.

Inrichten van een nieuwe keuken in Breendonk

De keuken wordt steeds nadrukkelijk het kloppend hart van het huis. U kookt en eet er, u studeert en werkt er maar u kent er vooral veel gezellige momenten met vrienden en familie. De keuken evolueert meer en meer naar de echte woonkeuken.

Renovatie woonkamer te Lokeren

Bativer bouwt uw woonkamer op maat, met een eigen stijl en vormgeving. Een vormgeving waarin u zich herkent, van klassiek over eigentijds tot modern. Telkens smaakvol, aangenaam, functioneel en mooi. Wij geven u graag vrijblijvend advies.

Inrichting zolder te Grembergen

Elke ruimte heeft zijn waarde. Ook uw zolder kan een metamorfose ondergaan. Meer en meer eigenaars laten hun zolder verbouwen tot een volwaardige verdieping. Wat een meerwaarde voor uw woning.

Kom eens met ons praten…

Maak een afspraak
Ga naar de bovenkant