Een keuken op uw maat: de maatkeukens van Bativer

De keukens op maat van Bativer zijn van hoge kwaliteit en zijn slim bedacht. Een echte leefkeuken, ambachtelijk gemaakt en op uw maat ontworpen.

De Bativer keukens worden in ons eigen atelier door onze ervaren schrijnwerkers met grote precisie voorbereid en geproduceerd. Al uw ideeën en wensen worden door ons in het ontwerp verwerkt met respect voor het vooropgestelde budget. Duurzame materialen, ervaren vakmanschap en een eigen plaatsingsdienst garanderen de hoogste kwaliteit van uw maatkeuken.

Onze interieurarchitecte maakt graag een afspraak bij u thuis om uw keuken op maat te bespreken, totaaloplossingen te overleggen en de ruimte op te meten.

Zo zoeken wij samen met u naar het gewenste concept sfeer en aanpak voor de productie en plaatsing van uw maatkeuken. Niet alleen gaat het om de keukenkasten, ook de juiste verlichting is belangrijk. Zo kan bijvoorbeeld en indirecte verlichting voor de juiste sfeer zorgen in uw keuken, en tijdens het koken.

Vervolgens maken wij met deze informatie een studie over uw keuken en worden alle gegevens verwerkt tot een offertedossier met ontwerptekeningen, beschrijving, gedetailleerde prijsofferte en planningsvoorstel. Bativer zorgt er steeds voor dat de ruimte in uw keukenoptimaal benut wordt, en dit op de meest ergonomische wijze.

Breng een bezoek aan onze maatkeuken in onze toonzaal

Wenst u een kookeiland, spoeleiland, vele brede laden, hangkasten of apotheekkasten? Wij bekijken graag alle mogelijkheden samen met u. Niet alleen het esthetische is belangrijk, uw maatkeuken moet uiteraard ook praktisch zijn. De kastaccessoires kunnen u hierbij helpen.

Om extra ideeën op te doen, kunt u ook een bezoek brengen aan onze toonzaal of aan ons modelappartement. Hier ervaart u wat wij bedoelen met de maatkeuken van Bativer: strak-modern of eigentijds met een snuifje klassiek of de echte landelijke leefkeuken uit grootmoeders tijd … u zegt het maar. Wij bekijken graag met u de mogelijkheden voor onder meer afvalsystemen, bestekindeling, kruidenrek, ladekasten, fronten, grepen laminaat en andere materialen.

Maak gerust een afspraak, u bekomt bij ons vrijblijvend alle informatie en advies.

Bovendien is Bativer gespecialiseerd in interieurbouw. Zo kunnen wij ongetwijfeld ook een gepast antwoord vinden voor de inrichting van uw woning. U kunt bij ons terecht voor alle maatwerk en schrijnwerk, zoals de inrichting van de keuken, zolder, badkamer, dressing en vestiaire. Daarnaast maken wij graag werk van het geïntegreerde wandmeubel, de lambrisering en plankenvloer. Contacteer ons voor meer interieuradvies of voor de totaalrenovatie van uw keuken.

Ja, graag had ik meer info ontvangen over keukens op maat.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kasten op maat

Badkamers op maat