Renovatie in Beveren

Renovatie in Beveren gepland? Bativer is het aanspreekpunt als het over totaalrenovatie gaat van uw woning in Beveren. Wij bieden u een totaaloplossing als het over verbouwen en renoveren gaat.

Renovatie zonder kopzorgen?

Uw huis is aan een renovatie of uitbouw toe maar u wil dit zonder kopzorgen laten gebeuren?  Bativer neemt met ervaring alle zorgen van u over. Wij beschikken over een team van goede en gemotiveerde bouwvakkers. Naast de diensten van onze bouwafdeling kan u ook voor de afwerking beroep doen op ons. Als specialist in interieurbouw en met het advies en de kennis van onze interieurarchitect maken wij uw interieur op maat. Kom ons een bezoekje brengen in onze toonzaal en vertel ons uw plannen.

Onze aanpak

We bespreken graag met u wat uw wensen zijn en geven u een inzicht in onze werkwijze voor de renovatie van uw woning in Beveren. Na die eerste afspraak gaat onze studiedienst aan de slag en wordt er een grondige analyse gemaakt van de uit te voeren werken.

Onze architect/interieurarchitect maakt een gedetailleerd overzicht van het betreffende werk. Bij een tweede afspraak geven wij u graag advies en antwoorden op de vele vragen de bij een verbouwing komen kijken. Daarna werkt Bativer een aantal voorstellen uit die gaandeweg groeien naar de ideale oplossing en dit met het oog voor het aangegeven budget.

Er wordt een volledig dossier opgesteld met plannen, beschrijving en prijsberekening.

Uw woning in Beveren wordt zoveel meer waard

Voor de aanvang van de werken wordt een nauwkeurige planning afgesproken. Onze projectleider kijkt er, in overleg u, op toe dat de renovatie volgens afspraak wordt uitgevoerd.

En met fierheid mogen we zeggen dat onze ervaren vakmannen elke dag opnieuw met veel motivatie en interesse aan de slag gaan om van elke renovatie opdracht een mooie referentie te maken.

Ja, graag had ik meer info ontvangen over renovatie en verbouwing.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kom eens met ons praten…