Totaalaannemer: studie, ontwerp en uitvoering

Een totaalrenovatie, verbouwing of de inrichting van uw woning, landhuis, villa of appartement vergt een creatieve en deskundige aanpak van een ervaren totaalaannemer.
De beste garantie om uw verwachtingen in te lossen is maximale aandacht schenken aan de voorbereiding en de begeleiding.
Het komt erop aan om uw ideeën te kanaliseren en uit te werken tot een harmonieus en smaakvol geheel dat geheel binnen het door u vooropgestelde budget past.

Bativer hecht vanuit een ruime ervaring als totaalaannemer dan ook veel belang aan deze voorbereidende fase.
Onze bouwadviseur en architecten helpen u de vele mogelijke ideeën te ordenen en tegenover elkaar af te wegen.
De interieurarchitect helpt u bij het maken van keuzes over ruimte, licht, kleur en stijl. Het materialenpakket wordt eveneens samengesteld in samenspraak met de interieurarchitect. En dat allemaal zonder het vooropgestelde budget uit het oog te verliezen.

Onze studiedienst begeleidt u graag bij het zoeken naar de juiste oplossingen

Zo komen we na de grondige bestudering van uw project tot een duidelijk offertedossier met plannen, beschrijving en prijsvoorstel. Vervolgens gaat alle aandacht naar de planning en de begeleiding tijdens de uitvoering van de werken.

Indien er voor de geplande verbouwing of renovatie een bouwvergunning vereist is, zorgen wij samen met de architect voor het afhandelen van de administratieve zijde van de bouwaanvraag.

verbouwing

Contacteer ons

  • Met al uw vragen in verband met bouwen en verbouwen
  • Voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden
  • Voor een rondleiding in onze toonzaal

Kasten op maat

Keukens op maat

Badkamers op maat