Renovatiewerken voor uw woning

Het plannen van renovatiewerken of het toevoegen van bijvoorbeeld een aanbouw, een nieuwe badkamer of een keuken is vakwerk. Wonen is nog prettiger wanneer uw (nieuwe) huis volledig naar wens kan worden ingedeeld en ingericht. Het inmeten van bestaande apparatuur of meubels die aan uw wensen voldoen kan behoorlijk ingewikkeld zijn. Het is dan ook prettig om gebruik te kunnen maken van de diensten van een toegewijd team dat al uw persoonlijke wensen en voorkeuren voor een renovatie weet te vertalen naar een succesvolle renovatie van uw woning.

Verhoog de waarde van uw woning met renovatiewerken van de hoogste kwaliteit

Het is een bekend feit dat woningen met een kwalitatief hoogstaande renovatie meer waard worden op de markt. Wilt u een bestaand huis volledig renoveren en naar een hogere kwaliteit brengen?

Dan kunt u er uiteraard voor kiezen om alle ontwerpen zelf te maken. Hier is vakkundige kennis voor nodig. Het gaat immers om meer dan het verplaatsen van meubelen.

Het wegbreken of juist toevoegen van wanden en het verzorgen van een veilige en hoogwaardige elektrische installatie zijn vaak onderdeel van het vormgeven van een nieuwe functionele ruimte. Het staat vast dat woningen met meerdere slaapkamers, en mooi verzorgde badkamer en een ruime (woon)keuken enorm populair zijn bij toekomstige kopers van een nieuwe woning.

Met een goede renovatie verhoogt u dus de waarde van uw huis. En is uw woning ouder dan 10 jaar dan kan u renoveren aan 6% btw.

renovatiewerken keuken
renovatiewerken zolder

Voordelig renoveren met vakkennis

Heeft u de beschikking over een zolder waar u graag een functionele woonruimte of slaapkamer van wenst te maken? Dan kunt u deze ongebruikte ruimte in uw woning snel en zonder zorgen laten omvormen tot een mooi ontworpen vertrek dat geheel naar uw wens is uitgevoerd.

Het team van Bativer is bijzonder ervaren in het verzorgen van een hoogwaardige verbouwing van villa’s en woningen. De eigen in-house architecten tekenen een persoonlijk plan, waarbij uw vraag uiteraard voorop staat. Men kan u helpen bij het indelen van de ruimte en uiteraard denkt het team graag met u mee wat betreft een aanpak van uw beschikbare ruimte. Zo heeft u een volledig team aan boord dat zonder zorgen uw complete renovatie uitvoert.

Een goede planning is het halve werk bij een snelle renovatie

Renovatiewerken kunnen veel onrust geven. De medewerkers van bouwbedrijf Bativer nemen u veel zorgen uit handen met een duidelijk plan en een effectieve planning voor de werkzaamheden. Zo weet u exact welke werkzaamheden tijdens de renovatie worden uitgevoerd en wanneer uw nieuwe ruimte wordt opgeleverd.

Na een prettige kennismaking, waarbij u de ruimte kunt tonen en kunt vertellen welke wensen u heeft, worden er plannen gemaakt voor de renovatie van uw ruimte. Natuurlijk wordt hierbij rekening gehouden met uw specifieke eisen en uw budget. Tijdens de renovatiewerken wordt u op de hoogte gesteld van de vorderingen. Van tevoren wordt samen bepaald hoe lang de renovatiewerkzaamheden zullen gaan duren. U weet dus exact waar u aan toe bent en overlast wordt tot een absoluut minimum beperkt

planning renovatiewerken
badkamer renovatie

De waarde van een badkamer verbouwing

Met een goede en vakkundige verbouwing van uw huidige badkamer kunt u het design van uw woning aanzienlijk verbeteren. Wenst u een modern vormgegeven badruimte? Of wilt u een inloopdouche toevoegen? Wellicht beschikt u over een extra kamer die u op dit moment niet gebruikt. Het toevoegen van een extra badruimte of een extra toilet vergroten niet alleen uw wooncomfort. Ook de waarde van uw woning stijgt hiermee aanzienlijk voor de toekomst.

Dit alles valt of staat uiteraard met een professionele manier van verbouwen, waarbij de aannemer van deze verbouwing u eerlijk en goed adviseert over de mogelijkheden wat betreft de mogelijke indeling van de ruimte. Hier kunt u op rekenen wanneer u het Bativer team inhuurt voor uw renovatiewerken.

Het vergroten van uw woonruimte met een renovatie

Het verruimen van uw woonoppervlak kan op verschillende manieren gedaan worden. Dit is uiteraard voornamelijk afhankelijk van de bestaande woning en de mogelijkheden om uit te bouwen (of om bijvoorbeeld een extra verdieping toe te voegen aan uw woning). U kunt gebruik maken van de mogelijkheid om een geheel vrijblijvend gesprek in te laten plannen met ons team. Wij bezoeken u graag en kunnen mogelijkheden voorleggen die perfect aansluiten bij uw wensen.

Zo heeft u snel meer woonruimte tot uw beschikking en kan er bijvoorbeeld een extra slaapkamer of een badkamer worden toegevoegd aan uw woning.

vergroten woonruimte met bijbouw
uitbreiding zolder met slaapkamer

Heeft u extra slaapkamers nodig?

Het renoveren of toevoegen van een slaapkamer is een van de meest voorkomende renovaties bij een bestaande villa of woning. Beschikt u bijvoorbeeld over een zolderruimte? Dan kan het toevoegen van extra ramen en het mooi afwerken van deze zolder een uitstekende oplossing zijn voor een tekort aan slaapkamers in uw huis.

Ook kunnen ruime kamers eventueel opgedeeld worden in een kleinere slaapruimte, met eventueel een eigen wasruimte of een douche. Een gesprek met een van onze architecten zal u snel duidelijk maken wat de mogelijkheden zijn voor uw woning. Hierbij kan een duidelijk plan gemaakt worden waarmee u (desgewenst in fasen) uw woning geheel naar wens kunt laten renoveren.

De offertes en het bewaken van uw budget bij een renovatie

U kunt een renovatie of nieuwbouw project volledig laten uitvoeren zonder stress. De planning en het ontwerp van uw renovatie worden u volledig uit handen genomen. Uiteraard is het belangrijk dat de werkzaamheden op basis van een voordelige offerte worden gerealiseerd.

Uw budget staat vast en de prijzen op de offertes voor de uit te voeren werkzaamheden ook. De architecten en de werklieden van Bativer dragen zorg voor een goede bewaking van uw budget. Er zal altijd gezocht worden naar de meest voordelige oplossingen bij de renovatie van uw ruimte. Hierbij mag u blijven rekenen op een uitvoering en een design van een zichtbaar hoge kwaliteit.

Weet ook dat de overheid renovatiepremies voorziet voor tal van renovatiewerken. Een overzicht van de premies voor renovatie vindt u hier.

budget renovatiewerken

Maak kennis met Bativer voor uw renovatie werkzaamheden

Neem vrijblijvend contact op met het Bativer team. Wij adviseren u graag en stellen desgewenst snel een professionele offerte voor u op. Aan de hand van deze offerte kunt u bepalen of u tevreden bent en geeft u aan welke werkzaamheden u uitgevoerd wilt hebben voor uw eigen renovatie. Natuurlijk is het altijd mogelijk om voor de start van de werkzaamheden zelf uw wensen bij te stellen. Onze eigen architecten denken hierbij graag met u mee en geven u een duidelijke overzicht van de mogelijkheden voor het invullen en ontwerpen van uw eigen woning. Vakmanschap en een optimale afwerking met een hoogwaardige uitstraling staan hierbij voorop. Daar mag u op rekenen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw renovatie

Haal meer uit uw woning en leef comfortabel naar uw eigen wensen.

Heeft u vragen of wenst u een vrijblijvend bezoek in te plannen van een van onze vakmensen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Het aanvragen van een offerte voor uw woning of villa renovatie verplicht u tot niets en verhoogt uw woongenot.

Laat de aanpassing van uw woning uitvoeren door een team aan eigen vakmensen en architecten dat geheel tot uw beschikking staat. U heeft hierbij altijd de regie en uw opdracht wordt op een voordelige manier voor u uitgevoerd.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kom eens met ons praten…